top of page

Gratis e-boek Interculturele Competentie

Wil je gratis ons e-boek over interculturele competentie ontvangen? Als je dit formulier invult dan sturen we jou het door.

Gratis e-boek Interculturele Competentie

Met dit e-boek willen we jou inspireren om aan de slag te gaan met interculturele competentie. Dit specifiek in je rol als coach. We bieden je kaders, werkvormen, tips en vragen. Hiermee kan jij anderen motiveren, inspireren of betrokken confronteren. Zo help je je coachees om vooruitgang te boeken in hun interculturele competentie. Maar de kaders, werkvormen en tips zijn er ook voor jezelf. Coachen op interculturele competentie doe je liefst ook op een intercultureel competente manier. In dit e-boek werken we dus beide zijden van eenzelfde medaille uit: interculturele competentie door maar ook in coaching.

Ben jij een docent die studenten begeleidt bij hun internationale ervaringen?
Ben jij de leidinggevende van een intercultureel team?
Ben jij een inburgeringscoach of trajectbegeleider van nieuwkomers?
Of ben jij de HR-verantwoordelijke van een organisatie die qua aanbod en personeel voluit de kaart kiest van de superdiversiteit of internationale samenwerking?

Voor jou, maar ook voor nog zoveel meer mensen, is er dit e-boek. Dit e-boek is het resultaat van masterclasses en trainingen die we rond dit thema verzorgden. Je leest er echo’s van interessante handboeken die we lazen. Je vindt er onze aanpak van werkvormen die we uitprobeerden. We willen iedereen danken die we op dit pad tegenkwamen en die, misschien zelfs onbewust, heeft bijgedragen aan de totstandkoming van dit e-boek.

Ontvang het e-boek

Een brok inspiratie en food for thought,

rechtstreeks in je mailbox

Het e-boek is onderweg!

bottom of page