top of page
De trainer staat voor een groep mensen in een cirkel die luisteren

Projecten

Gunilla heeft ervaring in verschillende contexten en omgevingen. Ze voerde de inclusie-dialoog al op heel wat uiteenlopende plekken, in diverse sectoren, met medewerkers 'op de vloer', maar evenzeer met C-levels, HR-business partners en teamleaders. 

Scan&Do

(Sociaal Fonds Podiumkunsten)

sCan&Do was een meerjarig traject op maat van kunst- en cultuurorganisaties, waarbij werd gewerkt aan een duurzaam inclusief en non-discriminatie klimaat met als doel het inclusieve denken en doen te introduceren en in de organisatie te implementeren.

Sport Vlaanderen

Creëren van een kader om Sport Vlaanderen ‘diversiteitsproof’ te maken. Procesbegeleiding enerzijds gericht op het creëren van meer bewustzijn bij het  personeel en anderzijds op het vastleggen van parameters om ook de producten en diensten van de verschillende afdelingen meer inclusief te maken ('diversiteitsscan'). 

Flanders District of Creativity

Interactieve dialoog-workshop rond omgaan met diversiteitsvragen. 

International House Leuven

Workshops over interculturele competentie en interculturele ontmoeting voor het International House Leuven, een informatie-, kennis- en dienstencentrum voor internationals en hun familie, en voor organisaties in de regio Leuven die internationaal talent tewerkstellen.

IDEWE

Train the train interculturele en inclusieve competenties voor preventie-adviseurs en communicatie-medewerkers. 

En ook nog ....

CM, Universiteit Antwerpen – IOB, Instituut voor Tropische Geneeskunde, KU Leuven, Relocation Belgium, Lasso, Formaat vzw, AFS Interculturele Programma’s, Bruksel Binnenstebuiten, Kunstenpunt, Hummus,  VIVO, Dienst diversiteit Vlaamse Overheid, ACV, ABVV, Socius, VRT, Vlaams Fonds voor de Letteren, VOKA, DEMOS, Amazone

bottom of page